Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Mag Tools (magtools.ro).

Site-ul Mag Tools (magtools.ro) este operat de societatea MAER TOOLS S.R.L., cu sediul in STR. ORIZONTULUI, NR. 3, ILFOV, PANTELIMON, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J23/720/2000. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului Mag Tools (magtools.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Mag Tools (magtools.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Produsul/ele vor fi returnate nefolosite, sigilate, cu ambalajul original intact si cu toate accesoriile incluse. Produsul/ele vor fi trimise prin curier la adresa MAER TOOLS S.R.L., B-dul Biruintei, nr. 85, cladire Maer, tronson 3, parter, localitatea Pantelimon, jud. Ilfov, cod postal 077145. Costul transportului tur-retur va fi suportat de catre client. Maer Tools s.r.l. isi rezerva dreptul de a refuza orice retur care nu respecta conditiile de mai sus. Restituirea sumei efectiv platite de catre client pentru produsul/ele returnate se va face in contul bancar indicat de catre acesta, in termen de 30 de zile de la primirea produsului/elor de catre MAER TOOLS S.R.L., cu respectarea conditiilor de mai sus.

Administratorul Mag Tools (magtools.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Mag Tools (magtools.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Mag Tools (magtools.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Mag Tools (magtools.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul Mag Tools (magtools.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Mag Tools (magtools.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Administratorul site-ului Mag Tools (magtools.ro) are dreptul de a modifica, intrerupe sau anula in orice moment vanzarile cu caracter promotional sau aplicarea de discounturi, reduceri de pret, cadouri sau alte beneficii, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori" si fara ca acestia sa poata pretinde daune-interese sau alte despagubiri de la Maer Tools s.r.l.

In cazul in care Maer Tools s.r.l. nu poate furniza un bun/serviciu, va anunta Utilizatorul in cel mai scurt timp si va returna orice suma deja achitata in contul acelui bun/serviciu in conditiile prezentului contract, fara alte responsabilitati.

In cazul in care Utilizatorul plaseaza o comanda cu metoda de livrare "Ridicare din magazin" cu plata la livrare, termenul in care va putea ridica aceasta comanda este de 3 (trei) zile lucratoare de la data trimiterii emailului de confirmare a expedierii. Daca Utilizatorul nu a ridicat comanda in acest termen, comanda se considera anulata, fara nicio alta responsabilitate din partea Maer Tools s.r.l.

In cazul in care Utilizatorul plaseaza o comanda cu metoda de plata "Transfer bancar (ordin de plata)", termenul in care va putea efectua plata este de 3 (trei) zile lucratoare de la data trimiterii emailului de confirmare a comenzii. Utilizatorul trebuie sa trimita confirmarea platii prin email la adersa magtools@maertools.com Daca Utilizatorul nu a trimis confirmarea platii in termen de 3 zile lucratoare de la confirmare comenzii, comanda se considera anulata, fara nicio alta responsabilitate din partea Maer Tools s.r.l.

In cazul in care Utilizatorul plaseaza o comanda cu metoda de livrare "Ridicare din magazin" si plata anticipata prin card bancar sau ordin de plata, termenul in care va putea ridica aceasta comanda este de 15 (cincisprezece) zile lucratoare de la data trimiterii emailului de confirmare a expedierii. Daca Utilizatorul nu a ridicat comanda in acest termen, comanda se considera anulata iar clientul va pierde orice suma achitata in avans, fara nicio alta responsabilitate din partea Maer Tools s.r.l.

In cazul in care Utilizatorul solicita livrarea prin serviciu de curierat a bunurilor/serviciilor in localitati care sunt in afara ariei de acoperire a curierului sau prezinta kilometri exteriori, Utilizatorul va achita in avans bunurile/serviciile comandate direct in contul Maer Tools s.r.l. prin O.P. sau card bancar si va achita separat contravaloarea transportului direct la curier.

Valoarea minima a comenzilor acceptate cu metoda de plata ramburs la curier: 50 lei (exclusiv transport). Comenzile de valoare mai mica de 50 lei exclusiv transport vor fi achitate prin card bancar, O.P. in contul administratorului magtools.ro sau in numerar la sediul administratorului siteului magtools.ro

Folosirea aplicatiei WhatsApp este exclusiv pentru consiliere tehnica, NU se accepta comenzi plasate prin intermediul acestei aplicatii sau solicitati de natura administrativa. Utilizatorii sunt rugati sa foloseasca aceasta aplicatie de luni pana vineri in intervalul orar 09:00-18:00. Folosirea aplicatiei in alt interval orar poate duce la blocarea Utilizatorului pe aceasta platforma fara nicio alta obligatie din partea Maer Tools s.r.l.

Utilizatorii sunt rugati sa NU telefoneze pentru a solicita documente administrative sau fiscale!!! NU SE ACCEPTA ASEMENEA SOLICITARI TELEFONIC! Pentru orice solicitare a duplicatelor va rugam sa utilizati adresa de email office@maertools.com

FACTURILE FISCALE SE TRIMIT PE O SNGURA ADRESA DE EMAIL FURNIZATA DE CATRE UTILIZATOR. REFUZUL UTILIZATORULUI DE A ACEEPTA ACEASTA PREVEDERE CU EFECTELE EI GENEREAZA INTRERUPEREA RAPORTULUI CONTRACTUAL FARA NICIO ALTA OBLIGATIE DIN PARTEA MAER TOOLS SRL.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email magtools@maertools.com