Ceara lichida siliconica pentru marmura, granit, mozaic Bellinzoni VX-SL

84,00 RON (TVA inclus)
70,59 RON (fara TVA)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU 40050/
Disponibil cu precomanda
Cum te putem ajuta?

Descriere

Ceară lichida profesionala pentru piatra naturala - marmura, granit, mozaic, gresie portelanata etc.

Intensifica tonul si confera stralucire oricarui material lustruit peste granulatia 800.

Formula speciala, pe baza de silicon modificat, asigura un timp de uscare extrem de rapid. Aceasta facilitează și accelerează următoarele etape de prelucrare atunci cand este cazul. 

Poate fi folosita atat in cadrul liniilor de ceruit automatizate cat si manual, pe suprafete deja instalate si obiecte decorative atat la interior cat si la exterior.

VX-SL este ideala pentru utilizarea inclusiv pe suprafețe verticale si obiecte decorative.

Compozitia pe baza de silicon conferă un efect hidrofug si protectie materialului tratat.


Instructiuni de utilizare:

VX-SL poate fi folosita atat manual, cat si prin procedeu automatizat. Aplicati in mod uniform pe sprafata bine curatata, uscata, fara urme de praf. Lasati sa se usuce circa 5-10 minute (in functie de temperatura ambientala). Pentru a obtine o stralucire mai puternica se recomanda frictionarea cu o pasla uscata sau cu un burete din otel cu granulatie fina (nesapunit), sau chiar cu o perie. Pentru lustruirea automatizata se poate utiliza o masina de lustruit orbitala cu viteza redusa (max. 2000 rotatii) cu disc din pasla sau casca textila. In cazul aplicarii pe pavimente, lustruirea se va efectua cu masina monodisc cu burete din otel sau cu masina de lustruit pavimente cu casca pentru lustruit sau burete din otel.

Ceara lichida VS-XL este indicata inclusiv pentru aplicarea la liniile de productie de lastre, semilastre si placi. Aplicarea se va putea efectua daca la linia de productie este instalata o masina de ceruit automatica dotata cu 1 electroventilator pentru uscarea materialului inainte de ceruire, 1 dozator-temporizator automatic pentru reglarea cantitatii si frecventei cu care ceara este distribuita, 1 cap de ceruire pentru distribuirea omogena, 1 electroventilator pentru uscarea cerei aplicate, 1 sau 2 capete pentru lustruit cu perii. 


Randament: Pentru ceruirea marmurei si granitului lustruite peste granulatia 800, cu un kg de produs se pot trata aproximativ 25 - 30 mp.


Disponibil in ambalaj de 1 Kg sau, la comanda, in ambalaj de 5 Kg si 25 Kg.

Disponibil si EN-GROS. Solicitati oferta la adresa de email sales1@maertools.com

Pentru variantele disponibile in 7-10 zile de la comanda se solicita plata anticipata. Dupa plasarea comenzii veti fi contactat de catre un operator de vanzari.

In cazul in care produsul nu este pe stoc in cantitatea dorita, va rugam sa ne contactati la nr. de telefon 0754.054.107

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review